Menu

Home

Link toevoegen

Email

 

 

 Dochterpagina's

 Kerst pagina

 Dieren

 Hotels

 Weblogs

 Marktplein

 Games

 

 

 Sponsors

 AF

 Online boeken !

 Bookingscompany

 24orange

 Hotelgigant

 Leesgigant

 Massiefhout.nl

 Goedkope reizen

 

  Zoekpagina.net


Krijg meer dan 15.000 bezoekers per dag op je pagina !!!!! lees hier verder!

Verdien meer met je website!Waarzo

Webhebnu

Jproductions

Leejoos Webhebbies

Webhulpje.nl

Flash Developer

Webplezier, de webmaster werkbank

Lazaro webdesign

Door webmasters Voor webmasters

Webbiertje start voor webmasters

Nuthuiswerken.be

Het startpunt voor webmasters en computerfreakz
 

Een eigen 404 pagina
404 fouten worden veroorzaakt doordat pagina's verwijderd zijn die nog wel gelinkt worden vanaf andere sites en vanuit zoekmachines, of doordat er een typefout in een link staat.
Niet altijd kan een webmaster hier iets aan doen, maar soms kunnen er maatregelen genomen worden om dit verdwaalde bezoek op te vangen en naar de juiste pagina of naar de hoofdpagina te loodsen. Er kan een zoekmachine geplaatst worden, een plattegrond van de site en een e-mail adres om deze doodlopende link te melden.
Alles over de 404 pagina

 

Mailforms en gastenboeken
Gratis mailforms en gastenboeken voor je website kan je op verschillende plekken vinden. De nog jonge dienst van Interaddict.com is echter een aanrader. Zowel de mailforms als gastenboeken zijn geheel naar eigen smaak aan te passen, zien er in de basis al bijzonder fraai uit, zijn Nederlandstalig en hebben veel interessante opties, zo kan je je de mailforms in HTML-formaat laten toesturen en bij de gastenboeken kan je ongewenste bezoekers bannen. Het grote verschil met de concurrentie is echter dat Interaddict (nog?) geen reclame aan de schermen toevoegt. 
http://webtools.interaddict.com 

 

FlexWindow
De FlexWindow service stelt webmasters in staat om websites te updaten met een simpel e-mail bericht. De service kan worden gebruikt om aankondigen, advertenties, verhalen, prijs- en productinformatie, het laatste nieuws, etc. eenvoudig op een website aan te passen. De implementatie is zeer eenvoudig door het plaatsen van één enkele html-regel, vergelijkbaar met het implementeren van een teller. Op de website www.flexwindow.com is een demonstratie aanwezig.

 

Exit schermen
Of je het de bezoekers van je homepage wil aandoen moet je eerst goed overdenken maar met AddUp kan je een code aan je website toevoegen die bij je bezoekers een andere website opent als ze de pagina verlaten. 
Bij andere deelnemers aan dit programma kan jouw homepage geopend worden dus het levert alle deelnemers meer bezoekers op. 60% belooft AddUp, maar wat niet vermeld wordt is dat een groot deel daarvan zal het tweede venster boos zal wegdrukken.
www.addupp.com

 

Recommender
Een recommender is dan een aanmerkelijk vriendelijkere manier om meer bezoekers te krijgen. Voeg een boxje toe aan een webpagina waarmee tevreden bezoekers jouw site kunnen aanbevelen bij vrienden en bekenden.
www.pass-iton.com 

 

Chatbox op je homepage
Wil je meer contact hebben met de bezoekers van je website. Dan is een eigen chatbox op je homepage een leuke optie. Vooral voor websites die over een zeer specifiek onderwerp gaan is een chatbox een welkome aanvulling.
Ingewikkeld hoeft het installeren van zo'n babbelbox niet te zijn. Het inpassen van een stukje HTML-code is voldoende. Bij The-Chat kan je gratis zo'n box krijgen om aan je eigen homepage te koppelen. Als tegenprestatie wordt er in de chatbox een banner geplaatst.
http://mychat.the-chat.com Gratis webruimte bij Tripod
Een prima aanbieder van gratis homepageruimte is Tropod, een website die onderdeel uitmaakt van het Lycos netwerk. Je krijgt er een eigen subdomein (jouwnaam.tripod.com) en de website is via FTP of de browser te beheren.
Onervaren homepagebouwers vinden een schat aan informatie en hulp bij Tripod. Via een wizard kan er zonder HTML-kennis een uitgebreide website worden gebouwd, voor wie zich wel in codes en scripts wil verdiepen zijn er online handboeken. 
Verder is er een bibliotheek van 10.000 vrij te gebruiken foto's en plaatjes, eenvoudig te installeren gastenboeken, polls en andere gratis tools, en Tripod ondersteunt als één van de weinige gratis hostingprovider de Frontpage extenties.
www.tripod.lycos.com 

 

Een interne zoekmachine voor je website
Als je een uitgebreide website hebt is het een goede service aan je bezoekers op een zoekmachine te plaatsen waarmee ze je website kunnen doorzoeken. Zo'n zoekmachine is zeer eenvoudig te plaatsen, veel meer dan een stukje HTML-code op je homepage zetten is het niet. Sitelevel biedt je gratis zo'n zoekmachine aan.

Zowel de zoekbox als de resultatenpagina is geheel aan de lay-out van je eigen website aan te passen. Zelfde kleuren, zelfde lettertypes en ook ook de teksten en getoonde velden zijn in te stellen. Verder kan je een keuze maken uit twee versies, één die alleen bepaalde websites afzoekt, en één waarmee je daarnaast ook je bezoekers de mogelijkheid geeft om het hele Internet af te zoeken. Rond de tweede versie kan je als het ware je eigen portal bouwen. 

Na het instellen van de lay-out geef je op welke sites er door de interne zoekmachine doorzocht moeten worden, meestal zal dit maar één website zijn, maar je kan er ook voor kiezen meerdere URL's op te geven. Bijvoorbeeld als je website over meerdere hosts verspreid is. Sitelevel gaat hierna de website indexeren, en na ongeveer een dag kan de zoekmachine gebruikt worden.

Of de zoekmachine veel gebruikt wordt kan je zien via de statistieken die ieder moment op te vragen zijn. Daarin kan je ook zien naar welke sleutelwoorden je bezoekers zoeken.
www.sitelevel.com 

 

LinkWatch 
Je kan nog zo'n goede website hebben, maar als niemand het bestaan ervan weet zal je toch weinig bezoekers hebben. Het is belangrijk ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk andere websites naar die van jou verwijzen. Omdat alle webmasters er zo over denken is er een uitgebreide ruilhandel in hyperlinks ontstaan.
Maar hoe weet je nu of iemand waarmee je een linkruil aangaat de hyperlink naar jouw site niet stiekem naar evrloop van tijd weghaalt? Handmatig controleren is bij een groeiend aantal links vrijwel onmogelijk. LinkWatch is hiervoor de oplossing. Op deze website geef je een lijst met alle betreffende websites op. Maandelijks of wekelijks controleert LinkWatch alle sites en brengt per e-mail rapport uit.
www.addme.com/linkwatch.htm Formulieren zonder programmeren
Met Formdesk kan je heel eenvoudig door te bezoeker in te vullen formulieren voor je homepage maken. Zonder programmeren kan je ingewikkelde forumieren samenstellen met alle mogelijke soorten invoervelden. Lettertypes, kleuren en layout zijn naar eigen smaak aan te passen en je kan gebruik maken van eigen afbeeldingen en achtergronden. De formulieren worden op een www.formdesk/jouwnaam/jouwformulier webadres geplaatst, de ingevulde formulieren worden naar het e-mail adres van je keuze doorgestuurd.
Deze toch onbekende gratis dienst is één van de meest uitgebreide en gebruiksvriendelijke in zijn soort.
www.formdesk.nlHoe populair ben je?
Tik je URL in en je krijgt een (klikbaar) overzicht van het aantal websites wat volgens AltaVista, Google, MSN en Hotbot naar jouw homepage linkt.
www.addme.com/popularity.htm 

 

GIFcruncher, houdt je plaatjes binnen de perken
Met de HVS GIFcruncher kan je zonder zichtbaar kwaliteitsverlies de omvang van je plaatjes sterk verkleinen. De werking is heel simpel. Je geeft aan welk plaatje op Internet of op de harde schijf van je computer "gecrunched" moet worden. Vervolgens toont het programma 9 versies van het plaatje, die telkens wat kleiner in bestandsomvang zijn. De kwaliteit van de plaatjes is ook telkens wat lager, maar je zal merken dat bij de bovenste plaatjes er niet of nauwelijks kwaliteitsverschil zichtbaar is. Neem als voorbeeld het onderstaande FAN logo. Plaatje 2 is ruim 47% kleiner en komt dus dubbel zo snel de computer van je bezoeker binnen. in dit geval betreft het een grijs plaatje van nog geen 2Kb waardoor de tijdwinst slechts enkele tienden van een seconde bedraagt. Bij 20Kb (een vrij normale grootte voor een gifje) zou de winst op een 28K8 modem echter 3 seconden betekenen. Een aanzienlijke winst, vooral als er meerder van dit soort plaatjes op een pagina staan. 


Uit de lijst van 9 plaatjes kies je de minst omvangrijke acceptabele versie. Met de rechtermuisknop bewaar je deze op je computer om hem vervolgens naar je website te kopiëren. 
Helaas werkt de cruncher alleen met plaatjes van het GIF formaat, JPG wordt niet ondersteund.
www.webreference.com/services/graphics/gc

 

Horror in the Darkness The best original and reproduction Horror, Sci-Fi, and Fantasy artwork

 

 

 

 

Zoekpagina voor alle makkelijke links bij de hand

Copyright 2013 - Zoekpagina.net