Menu

Home

Link toevoegen

Email

 

 

 Dochterpagina's

 Kerst pagina

 Dieren

 Hotels

 Weblogs

 Marktplein

 Games

 

 

 Sponsors

 AF

 Online boeken !

 Bookingscompany

 24orange

 Hotelgigant

 Leesgigant

 Massiefhout.nl

 Goedkope reizen

 

  Zoekpagina.net

 

Hanze parket

Fivomont Interieurafwerking

Jumbowood

Maatkasten

Art diverse woonsfeerartikelen

 

De houtmannen uit West Friesland zit de liefde voor het hout in het bloed. Desnoods ruiken en proeven ze het hout om er zeker van te zijn u de beste kwaliteit te kunnen leveren. Ze verwerken eerlijk oud hout. Hout uit oude pakhuizen, kerken, fabrieken, molens sluizen enzovoorts. Uitgewerkt hout dat erop wacht hergebruikt te worden.

Jumbofloor koopt bij voorkeur hout van tenminste honderd jaar oud en maakt hiervan nieuwe planken vloeren. Het hout wordt overal ter wereld zo scherp mogelijk ingekocht om het u, verwerkt tot planken vloeren, tegen een mooie prijs te kunnen leveren.

De houtmannen uit West Friesland zijn er trots op wanneer hun hout uiteindelijk als planken vloer ligt te stralen en glanzen  bij een tevreden klant. En tevreden klanten hebben ze, door hun vakmansschap en kwaliteit komen er steeds meer bij.

Een planken vloer van Jumbofloor is heel vertrouwd, straalt sfeer uit en is warmtescheppend. Natuurlijk moet een vloer ook duurzaam en sterk zijn. Een goed onderhouden vloer wordt met de jaren alleen maar  mooier. Z'on vloer kan tegen een stootje.

Een vloer van Jumbofloor gaat een leven lang mee!
klik op het logo
 

 

 

 

Zoekpagina voor alle makkelijke links bij de hand

Copyright 2013 - Zoekpagina.net